P9M Latching Trykknapp

  26.03.2018

Produktutvikling er en viktig del av vår bransje - og OTTO Engineerings beslutning om å besøke sin populære P9-bryter tilbyr en ny løsning for kunder som leter etter en låsekontakt som kan utføre under vanskelige forhold.

P9M-trykknappen er en liten, forseglet, normalt åpen, sperrebryter, ideell for grunnleggende ON / OFF-funksjoner.

I motsetning til den øyeblikkelige virkningen av P9 - som forblir i "on" -posisjonen bare mens den trykkes - gir P9M den samme gode ytelsen under vanskelige forhold, men med alternative tiltak.

Alternativt handlingsbrytere - ellers kjent som låsekontakter - må trykkes en gang på ON og igjen for OFF. Det vanligste eksemplet på alternativ handling er en lysbryter.

P9M er en kvalitets presisjonsbryter utviklet for bruk i kontrollpaneler, grep, datamaskiner, instrumenter og andre applikasjoner som er attraktive, robuste, langvarige trykkbrytere.

Bare trykk på knappen for å låse den på plass, og trykk igjen for å løsne.

Forseglet til IP68S, det har et mekanisk liv på 200.000 sykluser, og kan betjenes i temperaturer fra -40 ° C til + 85 ° C. Med termoplastisk hus og knappkonstruksjon og 15/32 "standardbøsning (som P9), er kontaktene sølv med gullmonteringsutstyr.

En rekke designalternativer er tilgjengelige, noe som gjør det enkelt å visualisere differensiering. Det er ni valg av knappfarge, og et alternativ til flush dome eller hevet dome profiler, som er tilgjengelige i glans eller matt finish.

OTTO har designet kontrollbrytere i over 55 år med behovene til kundene i tankene, og produktene finnes i noen av de tøffeste miljøene - inkludert tungt utstyr, luftfart, marine, medisinsk og kommunikasjon.

Nexus kan alltid gi råd om det beste valget av elektroniske brytere, og tillegget av P9M til OTTO-serien gir P9-serien ekstra fleksibilitet.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/OTTO%20P9M%20Sealed,%20Latching%20Pushbutton%20Switch%20Range